Afbeelding
Foto: Politie

Tien bekeuringen na overlast jongeren in Nieuwpoort

11 jun, 12:00 112 3.351 keer gelezen

NIEUWPOORT • De politie deelde afgelopen weekend in Nieuwpoort tien bekeuringen uit aan jongeren die zich schuldig maakten aan geluidsoverlast en het achterlaten van afval.

Afgelopen weekend waren er wederom diverse klachten over de jeugd in Nieuwpoort. 'Door de collega's van de nachtdienst is hier fors op geïnvesteerd, met als resultaat dat er tien jongeren zijn bekeurd wegens het veroorzaken van geluidsoverlast en het achterlaten van afval', meldt de politie via Facebook.

Per persoon dient bijna 300 euro te worden afgetikt bij justitie. 'Als het kwartje nu nog steeds niet valt', verwijst de politie naar het feit dat er al veel langer sprake is van overlastgevende jeugd in de Alblasserwaardse vestingstad.

Lachgaspatroontjes
De politie kwam overigens ook volop lachgaspatroontjes tegen. 'Schijn je een paar tellen blij van te worden. De inschatting is wel dat dit niet gaat opwegen tegen de droefenis wegens de bekeuringen, want die was nogal groot. Men kon in ieder geval niet zeggen dat men niet gewaarschuwd was!'

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie