De petitie is samen met Vincent Dam van de jongerenafdeling van de SP en de kinderen van de Wijk aangeboden aan de wethouder Rutger van Stappershoef
De petitie is samen met Vincent Dam van de jongerenafdeling van de SP en de kinderen van de Wijk aangeboden aan de wethouder Rutger van Stappershoef Foto: Aangeleverd

Petitie voor speeltuin in Johan van Oldebarneveldstraat

Algemeen 622 keer gelezen

GELDERMALSEN • SP-jongeren hebben met een vragenlijst een rondje door de Johan van Oldebarneveldtraat en Hugo de Grootstraat gemaakt. De roep om een speeltuin of speelplaats die tevens kan dienen als ontmoetingsplek, kwam duidelijk naar voren.

Gina van Koeverden-van Loenen is vertegenwoordiger van de wijk: “Lang gelden was er een speeltuin in deze wijk. Helaas moest deze wijken voor de aanleg van de randweg. In deze multiculturele wijk zijn de laatste jaren veel nieuwe jonge gezinnen komen wonen en het is fijn als de kinderen met elkaar kunnen spelen en het een ontmoetingsplaats is voor jong en oud. Samen Sterk is ons motto in deze wijk.” 

Om de wens van de buurt kracht bij te zetten, is een petitie ondertekend door de mensen in de wijk. Deze is samen met Vincent Dam van de jongerenafdeling van de SP en de kinderen van de wijk op dinsdag 27 september aangeboden aan de wethouder Rutger van Stappershoef. Van Koeverden: “We hopen op een mooie uitwerking van ons voorstel.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden