Poseren bij drie Scania's
Poseren bij drie Scania's Foto: Martien Spanjers

Oppepper voor chronisch zieken: verrassing voor Eric en Jeanette in Geldermalsen

Algemeen 799 keer gelezen

GELDERMALSEN  •  Eric en Jeanette uit Geldermalsen zijn via Oppepper4All verrast. Deze wensstichting vervult wensen van chronisch zieken. Op zaterdag 9 juli zijn Eric en Jeanette in het zonnetje gezet. 

Martien Spanjers van Oppepper4all doet verslag van deze bijzondere dag: “Tegen half 11 komen we aan in Geldermalsen, waarbij hun dochter Sabine ook aanwezig is. Als eerste overhandigen we Jeanette een bloemetje, geschonken door Bloemboetiek Karin en na de kennismaking maken we een leuke fotoshoot van Eric, Jeanette en de hondjes. 

Rond 11 uur vertrekken we naar Beesd, naar landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, waar de rest van de familie zich al heeft verzameld. Eric en Jeanette kunnen met ons meerijden. Vervolgens gaan we met de auto naar het landgoed, waar we de auto’s kunnen parkeren om hier een leuke fotoshoot te doen van de gehele familie, maar ook van de gezinnen, de kinderen en/of de kleinkinderen apart. Deze fotoshoot neemt een klein uurtje in beslag en rond half 1 verzamelen we weer op de parkeerplaats.

Hier wacht ons een gezamenlijke lunch op het terras van pannenkoekenrestaurant de Stapelbakker. Na de bestelling kunnen de kinderen zich eerst nog vermaken in de aanwezige speeltuin, waarna er heerlijk wordt gesmuld van de pannenkoeken, de uitsmijters en de overheerlijke broodjes. Tijdens de lunch krijgt Eric ook nog een pakketje aangeboden namens Mariënwaerdt, samengesteld door bakker Frans. 

Rond kwart voor 2 worden we verwacht op de parkeerplaats waar nog een hele grote verrassing staat te wachten. Karel van Oirschot staat het gezelschap op te wachten met 3 fantastisch mooie Scania’s, met neus. Bij het zien van de trucks wordt Eric overvallen door emoties. Natuurlijk worden hier weer de nodige foto’s gemaakt en als Eric dan ook nog zelf een stuk mag gaan rijden, samen met Jeanette, dan komt zijn droom: “een laatste ritje met mijn vrouw” daadwerkelijk uit. Na een route van een klein uurtje komt Eric voldaan de straat bij hun huis ingereden en stapt hij uit met de woorden: “deze dag had niet mooier kunnen zijn, dit ga ik nooit meer vergeten”.

Binnen drinken we nog een glaasje fris of een kopje koffie onder het genot van een heerlijke krakeling van bakkerij Blijderveen waarna we deze ‘Oppepper’ afsluiten met een videoboodschap van Gerard de Rooy. Eric mag, samen met zijn gezin een keer naar de werkplaats van Gerard, waar ze een mooie rondleiding krijgen in het Dakar-gebeuren.”

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door:

  • Bloemboetiek Karin, Geldermalsen
  • Pannenkoekenrestaurant de Stapelbakker, Beesd
  • Karel van Oirschot, Biezenmortel
  • Bakkerij van Blijderveen, Geldermalsen
  • Gerard de Rooy, Son en Breugel
  • Oppepper4all, Team Noord Brabant, Martien en José

Diana Kervel

Oppepper voor Eric en Jeanette
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden