Afbeelding
Foto: Cees Hoogteyling

Steunactie voor nabestaanden Anna en Dani uit Geldermalsen

Algemeen 1.710 keer gelezen

GELDERMALSEN • Een jeugdvriendin van de omgekomen Anna uit Geldermalsen is een inzamelingsactie gestart om de uitvaart van Anna en Dani te betalen en de familie in Rusland te kunnen steunen.  

Op maandag 9 mei werden de levenloze lichamen van Anna (38) en Dani (6) aangetroffen in hun woning aan de Emmalaan in Geldermalsen. De vader van het gezin werd maandagnacht in Duitsland aangehouden voor zijn betrokkenheid bij het overlijden van moeder en zoon. Het nieuws over het familiedrama is in Geldermalsen ingeslagen als een bom. 

Anna kwam uit Rusland en ook haar zoontje Dani is daar geboren. De familie van Anna woont er nog steeds. Ksenia en andere vrienden van Anna doen hun best om de benodigde documenten te krijgen en de uitvaart van Anna en Dani te regelen, maar hier zijn veel kosten aan verbonden. Om Anna en Dani een waardig en respectvol afscheid te kunnen geven en de familie in Rusland te kunnen steunen, is Ksenia een inzamelingsactie gestart via steunactie.nl. ‘Het overlijden van Anna en Dani zorgt voor een grote leegte in de harten van een ieder die van ze hebben gehouden’, schrijft ze op de crowdfundingsite. ’Uw hulp is hard nodig en elk beetje zal al een groot verschil maken!’

Marianne van de Werken

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie