Beeldengroep
Beeldengroep Foto: Carla Wiersma

Kunst in kerk Heesselt

Algemeen 148 keer gelezen

Onderdeel van de open atelierroute Stichting Waard Art, 29 en 30 september, 11:00 tot 17:00 uur, Kerklaan 6 Heesselt

Heesselt - Elk jaar in september wordt de Open Atelierroute in Neerijnen en Geldermalsen georganiseerd. Dit jaar is dat zaterdag 29 en zondag 30 september 2018, van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de atelierroute is er een gezamenlijke expositie van de deelnemers in het Stroomhuis in Neerijnen. Hier is ook het atelierrouteboekje te vinden, waarmee de keuze voor de route gemaakt kan worden.

De opening vindt plaats op vrijdag 28 september om 20.00 uur in het Stroomhuis.

Website: www.waardart.nl email: info@waardart.nl

Loes ten Brink, Carla Wiersma en Sybren de Graaff exposeren met de tentoonstelling: “Kunst onder de Kansel” in de kerk van Heesselt.

Loes ten Brink volgde haar kunstopleiding aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Vanuit haar atelier Frisse Lucht, buitendijks gelegen, beziet ze de uiterwaarden die inspiratiebron zijn voor haar schilderwerk. Carla Wiersma heeft beeldhouwen gestudeerd aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht met specialisatie portret. Zij woont aan de binnenkant van de dijk, haar beelden gaan over gewone mensen en hun emoties. Sybren de Graaff studeerde aan de Koninklijke Academie van de beeldende kunsten in Den Haag. Zijn kleurrijke schilderijen vormen zijn eigen paradijs onder de kansel.

Boekjes en verkoop informatie over hun werk is in de kerk aanwezig.

De vrijwilligers van Historisch Cultureel Centrum Heesselt verwelkomen u graag in de kerk. Toegang tot de expositie is vrij.

Website: www.kerkheesselt.nl email: info@kerkheesselt.nl

Schilderij
Koolzaad dijk
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie