• De gloednieuwe Boon's Markt in Leerdam
• De gloednieuwe Boon's Markt in Leerdam Foto: RVMultimedia

Boon’s Markt Leerdam feestelijk geopend

Zakelijk 8.531 keer gelezen

LEERDAM • De officiële opening van de Boon’s Markt vond plaats op 19 september om 19:00 uur. De voormalige MCD-supermarktvestiging opende zijn deuren voor geïnteresseerden in Leerdam Noord en omstreken. Hoewel er nog niks gekocht kon worden, trok de opening toch veel bekijks van jong en oud. 

De Boon’s Markt is vanaf woensdag 20 september officieel geopend in Leerdam. Klanten mochten een avond ervoor al een kijkje nemen en waren onder de indruk van het resultaat van de verbouwing. De winkel maakt helemaal waar wat het motto van de supermarktketen is: “Het kan wèl! En het lekkerste vers en heel voordelig.”

Lokaal en lekker
Van de voormalige MCD-supermarkt is niets terug te vinden. De winkel is helemaal op z’n kop gegaan en volledig aangepakt. Bij binnenkomst komen klanten in een wereld van vers terecht. De meeste producten komen van telers, bakkers en boeren die de supermarkt persoonlijk kent. “Zo houden we het zo lokaal en lekker mogelijk, maar als klanten erom vragen, halen we producten uit het buitenland”, aldus de winkeleigenaar.

Doordachte afdelingen
De eerste afdeling die klanten zien bij binnenkomst is de groente- en fruitafdeling. Hier liggen gezonde producten en in het koelmeubel vinden ze de gesneden groente. Daarnaast vinden klanten een ruim assortiment gekoelde ‘kant en klaar’ maaltijden zoals salades, maaltijdsalades en maaltijd ingrediënten.

De eyecatcher van de nieuwe supermarkt is de slagerijafdeling. Hier wordt het vlees nog door een eigen slager vers gesneden. Ook worden in de slagerij diverse vleesspecialiteiten in eigen beheer geproduceerd. Tevens is het vegetarische assortiment sterk uitgebreid. Ook is er een ruim assortiment grillproducten, deze kunnen warm of koud worden gekocht.

Veel aandacht gaat uit naar brood en banket. Het eigen brood, Boonacker, wordt in de winkel afgebakken en blijft lang lekker vers. Ook de banketproducten, die uit de oven komen zijn een smakelijke traktatie.

Vervolgens komen klanten in de koelstraat. Hier staan alle voorverpakte producten zoals kaas, salades, sap en zuivel bij elkaar. Het tweede deel van de winkel is de ‘boodschappenwereld’. Daar staan alle houdbare producten. Het assortiment is er flink uitgebreid. Er zijn veel internationale producten aan het assortiment toegevoegd. Ook is er een ‘actiestraat’ waar alle houdbare producten uit de folder een plaatsje krijgen.

Aan het einde van de winkel staat de diepvries vol producten. Ook hier is het assortiment sterk uitgebreid. Klanten vinden hier ook een uitgebreid assortiment zelfzorg geneesmiddelen. Aan het einde kunnen zij bij de bediende kassa’s afrekenen of bij de zelfscan kassa’s. Als klanten slechts een paar boodschappen hebben, hoeft zij dus niet in de rij te staan en is het zo gepiept.

Feestelijke actie
Naast veel feestelijke openingsaanbiedingen heeft de Boon’s Markt nóg een leuke actie bedacht. Als klanten een poster van Boon’s Markt voor het raam hangen tijdens de openingsweken, kunnen ze 10 weken gratis boodschappen winnen ter waarde van €50 euro per week.

De 18e Boon’s Markt is hiermee een feit. Eerder is de Boon’s Markt supermarkt beoordeeld door onafhankelijk onderzoekbureau GFK als ‘de beste supermarkt van Nederland’. Met het team van medewerkers gaat Boon’s Markt hun uiterste best doen om de beste supermarkt van Leerdam en omgeving zijn. Ze heten iedereen van harte welkom in de Boon’s Markt Leerdam.

RVMultimedia

Madelief Helmhout

Madelief Helmhout schrijft als journalist voor Het Kontakt-Vijfheerenlanden en Het Kontakt-Alblasserwaard

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden