• Jouke Angevaare
• Jouke Angevaare Foto: Alicia Jagers

Waterpoloheren De Albatros winnen en maken zich op voor titelduel

Sport 343 keer gelezen

NIEUWEGEIN • De waterpoloheren van de Albatros wonnen afgelopen weekend hun voorlaatste wedstrijd tegen Aquarijn met 6-11 en staat nu drie punten voor op nummer twee UZSC. 

Vanaf het eerste fluitsignaal trokken de Viaanse heren de wedstrijd naar zich toe en ze gaven deze voorsprong ook niet meer uit handen. Met periodestanden 2-3, 1-3,1-1 en 2-4 werd de wedstrijd degelijk afgesloten en kan komende week worden toegewerkt naar de laatste wedstrijd dit seizoen tegen de nummer twee UZSC.

Onderling resultaat 
De Albatros heeft drie verliespunten minder dan de Utrechtse opponent en ruim 50 doelpunten meer gescoord dit seizoen. Toch draait alles na twintig wedstrijden om het onderlinge resultaat tussen de twee teams wat vooralsnog met twee doelpunten in het voordeel is van Albatros. Zaterdagavond is om 18.30 het slotakkoord van deze competitie in zwembad Helsdingen.

Doelpuntenmakers: Luc de Zeeuw (3), Joran Velis, Jouke Angevaare (2) , Fabian van de Bor, Vincent Chaigneau, Mark van Ditmarsch en Ton Angevaare (allen 1).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden