• De winnende teams. Achteraan Joop van Montfoort, John Boekelman, René Middag en Kees Bel.
• De winnende teams. Achteraan Joop van Montfoort, John Boekelman, René Middag en Kees Bel. Foto: Mimi van Rossem

Hobbitstee, El Boukhari en Mozaiek winnaars van 75ste editie Leerdams schoolvoetbal

Sport 904 keer gelezen

LEERDAM • Basisschool De Hobbitstee was op Koningsdag de grote winnaar van de 75ste editie van het Leerdamse schoolvoetbaltoernooi. Zowel bij de oudste jongens (groep 7 en 8) als bij de jongste jongens en mixteamd (groep 5 en 6) won de basisschool uit Leerdam-Oost. Bij de oudste meisjes won de El Boukhari school, bij de jongere meiden was Het Mozaiek het sterkst.

De medailles en bekers werden uitgereikt door Leerdam Sport-voorzitter John Boekelman, de wethouders Kees Beel en Joop van Montfoort en Timmerdorp-burgemeester René Middag. Omdat de jury er niet uitkwam is besloten dit jaar geen sportiviteitprijs uit te reiken. 

Jubileum

Vanwege het feit dat het schoolvoetbaltoernooi dit jaar voor de 75ste keer werd gehouden was er in de pauze een straatvoetbaldemonstratie van Nasser van Panna Knock Out. Ook konden de kinderen op de foto met Haaland, Mbappé en Lieke Martens. Deze waren wel niet zelf aanwezig, maar wel hun grote kartonnen figuren. Na afloop zijn deze kartonnen figuren verloot. 

Het Schoolvoetbaltoernooi werd georganiseerd door Stichting Jeugd Actief mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Stichting Darius.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden