Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Servia MB1 kampioen na spannende slotdag

Sport 1.096 keer gelezen

VIANEN • Na meerdere seizoenen op de tweede plaats te zijn geëindigd, is het de meiden van Servia MB1 zaterdag gelukt om het kampioenschap binnen te slepen. Donderdag werden de meiden en trainsters Demi en Bente verrast met taart, bloemen, confettikanonnen en muziek en werd het kampioenschap gevierd.

In de spannende laatste uiwedstrijd werd er voor ieder punt hard gewerkt. Servia moest de wedstrijd winnen en was daarnaast ook afhankelijk van de directe concurrent. De eerste set was tot het laatste punt spannend en werd gewonnen met 22-25. De tweede en derde set verliepen goed, waarbij de service sterk was en er goed werd verdedigd. Ook deze sets werden gewonnen. In de vierde set zag het meegereisde publiek de spanning bij de meiden toenemen. De meiden kwamen op achterstand, maar wisten door positieve coaching en goede passing, de vierde set met 22-25 binnen te slepen.

De vreugde was groot toen bleek dat de directe concurrent essentiële punten had laten liggen waardoor het kampioenschap een feit is. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden