Afbeelding

Eerste woningen Lentehof in Zijderveld in de verkoop gegaan

Algemeen 311 keer gelezen

ZIJDERVELD • Bij ontwikkelaar en bouwer Gebroeders Blokland zijn vorige week elf woningen uit de eerste fase van Lentehof in Zijderveld in verkoop gegaan.

In dit kader was er een informatieavond bij Gebroeders Blokland. Bij binnenkomst ontvingen de geïnteresseerden de verkoopbrochure, een prijslijst en het interesseformulier waarop ze hun voorkeur voor een bouwnummer kenbaar konden maken. Onder het genot van een hapje en drankje konden ze de verkooptekeningen bekijken en vragen stellen aan het team achter het project.

De woningconfigurator die speciaal voor dit project is gemaakt werd goed ontvangen. Roxanne van Kempen, verkoopmanager van Gebroeders Blokland: "In deze configurator, die vanaf nu ook op de website staat, is het in drie eenvoudige stappen mogelijk je eigen droomwoning zelf samen te stellen." 

Van Ekeren Kuiper uit Leerdam en projectmakelaar Agnes Stam verzorgen gezamenlijk de verkoop. De volgende fase gaat begin 2019 in verkoop.

Bij vertrek kregen de bezoekers een presentje met een knipoog naar Lentehof mee. De reacties over het project en de avond waren volgens Gebroeders Blokland erg positief en de eerste interesseformulieren werden dezelfde avond al ingeleverd.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden