• Oldtimers en rock 'n' roll; altijd een goede combinatie.
• Oldtimers en rock 'n' roll; altijd een goede combinatie. Foto: Fotoclub Reflectie Lienden

Tiende editie Oldtimer Event Lienden

Nieuws 1.135 keer gelezen

LIENDEN • De tiende editie van Oldtimer Event Lienden is op maandag 20 mei (tweede pinksterdag). Het evenement is opnieuw mogelijk dankzij de inzet van veel vrijwilligers en de vaste sponsoren.

‘s Ochtends parkeren de deelnemers hun oldtimers op de parkeerplaats van Winkelcentrum Timmer in Lienden, waar belangstellenden de voertuigen tussen 8:15 en 9:30 uur kunnen bewonderen. Bij de start van de oldtimers, om 9:30 uur, kunnen de bezoekers de deelnemers aan de oldtimerrit uitzwaaien.

Concours d’Elegance

Na een bijzondere stop, halverwege de tour, arriveren de oldtimers tegen 14:00 uur weer in Lienden. Bezoekers kunnen bij de finishboog gaan staan, want daar rijden alle oldtimers langs. De chauffeurs stellen hun oldtimers vervolgens op in Park Vredelust aan de Dokter van Noortstraat, tegenover Eetcafé ‘Het Wapen van Lienden’ voor het Concours d’Elegance. 

Praatje met eigenaars

Iedereen is hier tot 16:00 uur welkom om de auto’s, militaire voertuigen en historische brandweerauto’s van dichtbij te bewonderen en een praatje te maken met de eigenaars. De toegang is gratis. Er is bovendien een loterij. Op de website www.oldtimereventlienden.nl is alles te lezen over het event en de voorgaande ritten.

Andere activiteiten

Publiek is op tweede pinksterdag van harte welkom in Lienden, waar - behalve van het Oldtimer Event Lienden - ook kan worden genoten van andere activiteiten in het kader van de Pinksterfeesten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden