• De Techniekdag Rivierenland is bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg.
• De Techniekdag Rivierenland is bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg. Foto: Aangeleverd

Techniekdag Rivierenland bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg

Nieuws 674 keer gelezen

CULEMBORG • Bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg is op zaterdag 25 mei 2024 de Techniekdag Rivierenland. 

De werkgroep Techniekdag onthulde onlangs de locatie op het terrein van deze organisatie.

‘’Ik ben enorm trots dat Van Dillen Bouwgroep de Techniekdag aankomend jaar op eigen terrein mag organiseren. Voor Van Dillen Bouwgroep is 2024 namelijk een bijzonder jaar, want wij vieren ons 300-jarig jubileum.”

“Om technische vakkrachten voor nu en de toekomst te behouden is het belangrijk dat we de technieksector aantrekkelijk, toekomstgericht, en waardevol maken. Zo biedt je werk waar men trots en gelukkig van wordt en dragen we met moderne, slimme technieken bij om het “handjes tekort” het hoofd te bieden’’, aldus directeur Jaap de Windt.

Voor jong en oud
Op de Techniekdag Rivierenland zullen verschillende technische bedrijven en instellingen interessante, creatieve en leuke doe-activiteiten organiseren voor jongeren van acht tot en met veertien jaar om hen kennis te laten maken met de mogelijkheden in de techniek. De Techniekdag Rivierenland is niet alleen voor kinderen de moeite waard, maar ook zeker voor de ouders.

Toekomst in techniek
Bedrijven en instellingen kunnen zichzelf presenteren én kinderen inspireren voor een toekomst in de techniek. Begin 2024 is de inschrijving hiervoor geopend. De werkgroep van deze Techniekdag is altijd bereid om mee te denken over een doe-activiteit of de wijze van presenteren. Meer informatie is te vinden op www.techniekdag.nl

Werkgroep
De Techniekdag Rivierenland wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden en Riverland Tech Explorers. In de werkgroep zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven: Ondernemers Coöperatie Tiel, KCB Culemborg, MDE Machinebouw, CPOB, Lingecollege, MDE Machinebouw, A.Hak, Motics, Bouwmensen Rivierengebied en Platform Techniek Rivierenland.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden