Afbeelding
Foto: Aangeleverd

SGP deelt taart uit; ‘Bibliotheek op School’ voorlopig verlengd

Algemeen 367 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Lijsttrekker Evert Geluk van de SGP Vijfheerenlanden is afgelopen vrijdag langs drie scholen gegaan om taart uit te delen. De SGP wilde met dit gebaar de scholen feliciteren met het feit dat het programma ‘Bibliotheek op school’ voorlopig alsnog verlengd wordt. 

Eerder was er door het college besloten om het programma Bibliotheek op school (BOS) af te bouwen, zodat scholen een andere oplossing moesten gaan zoeken. Op 14 december diende de SGP in samenwerking met een aantal andere partijen een motie in waarin men het belang van BOS onderstreepte.

Evaluatie
Het college heeft nu laten weten dat het leesonderwijs in de eerste helft van 2022 wordt geëvalueerd. In het verlengde van deze evaluatie wordt de huidige samenwerking binnen het programma BOS voortgezet tot en met het einde van dit lopende schooljaar. Dit geldt voor de scholen waar het programma nu loopt, te weten: het Fundament (Nieuwland), Eben Haezer (Leerbroek) en de School met de Bijbel (Hei- en Boeicop).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden