Logo hetkontakt.nl/vijfheerenlanden
Foto: Emma Benschop

SGP Vijfheerenlanden kiest voor ervaring en vernieuwing

  •   keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • SGP Vijfheerenlanden heeft haar kandidatenlijst voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. De eerste twee plaatsen op de lijst worden bezet door de ervaren politici Evert Geluk en Kees Vermaat uit Leerbroek.

Evert Geluk is in het voorjaar al door de leden verkozen als lijsttrekker van de partij. Vervolgens als hoogste nieuwkomers op de lijst Henri Wijnmaalen uit Vianen en Dirk de Bruijn uit Everdingen. 

Na deze twee nieuwkomers volgt er weer een oude bekende, namelijk Ton de Bruijn uit de dorpskern Schoonrewoerd. John Hoogendoorn uit Everdingen en Jasper Boet uit Kedichem zijn tenslotte weer twee nieuwkomers op de lijst die de top zeven van de lijst bepalen. 

De gehele kandidatenlijst wordt afgesloten door Dick den Hertog uit Zijderveld, de huidige nestor en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. 

Met deze lijst is er een mix gevonden van ervaren politici en nieuwe gezichten, maar tevens ook een mix van kandidaten met verschillende achtergronden en een diversiteit aan deskundigheid.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten