Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: Kontakt Mediapartners

Schoonhoven en Raymond van der Kort zetten na vijf jaar punt achter samenwerking

  •   keer gelezen   Sport

SCHOONHOVEN • VV Schoonhoven en hoofdtrainer Raymond van der Kort nemen aan het einde van het seizoen na een samenwerking van vijf jaar afscheid van elkaar.

Gezamenlijk zijn ze tot de conclusie gekomen dat het na deze periode goed is een andere trainer voor de groep te zetten, hoewel de samenwerking nog goed is.

Door de voordeur weg
Raymond van der Kort: “Ik heb altijd gezegd dat ik Schoonhoven door de voordeur wil verlaten. Het is namelijk een hele leuke en prettige club en de spelersgroep en (technische) staf van de selectie is fantastisch om mee te werken. Alleen als je al vijf seizoenen voor een groep staat, is het misschien wel eens goed als een andere trainer het stokje overneemt. Dat gevoel heb ik besproken met de spelersgroep en met het bestuur.” 

“Met z’n allen zaten we op dezelfde lijn. De manier hoe de gesprekken zijn verlopen geeft voor mij ook weer aan wat voor fijne manier van werken het is bij Schoonhoven. Voor de rest van het seizoen gaan de spelers en de (technische) staf de teleurstellende competitiestart proberen te herstellen en gaan we alsnog voor een goed resultaat in deze competitie.”

Schoonhoven is de huidige nummer 12 van de 3e klasse C.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten