Afbeelding
Foto: Wijntjes Fotografie

Jubilerend echtpaar verrast met ‘coronaproof visite-optocht’

Algemeen 1.965 keer gelezen

AMMERSTOL • Het vijftigjarig huwelijksjubileum van Ab en Adri Noorlander ging bepaald niet onopgemerkt voorbij. Een bonte stoet auto’s trok donderdagmiddag door de Ds. Hugenholtzstraat in Ammerstol om het gouden bruidspaar te feliciteren.

“Vanwege corona ging er een streep door het geplande feest. Dat vonden ze erg jammer. Wat ze niet wisten is dat wij deze verrassing hadden voorbereid”, vertelt dochter Daniëlle.

Serenade
Familie en vrienden kwamen donderdagmiddag tussen 14.00 en 15.30 uur met de auto een groet brengen aan het echtpaar, dat zich coronaproof in de voortuin had genesteld. Er werden cadeaus afgegeven en er klonk zelfs een enkele serenade.

Daniëlle kijkt tevreden terug: “Het was vermoedelijk de eerste file ooit in Ammerstol. Daarnaast waren er volop andere verrassingen, zoals een ontbijt op bed, een versierde tuin en we hebben het resultaat van onze familie-fotoshoot overhandigd.”

Adri Noorlander is onlangs geopereerd. En dus zijn Daniëlle en consorten extra voorzichtig met haar: “Op deze manier hebben ze er erg van kunnen genieten. Stiekem werd ook wel een traantje weggepinkt vanwege de onverwachte visite.”

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden