Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De locatie van Promen in Gouda.
• De locatie van Promen in Gouda. (Foto: Floris Bakker)

Zeven nieuwe besmettingen bij Promen

  •   keer gelezen

GOUDA • In de corona-teststraat die donderdag door de GGD was ingericht bij de locatie van Promen in Gouda, zijn zeven nieuwe besmettingen ontdekt. Daarmee komt het totaal aantal besmettingen bij het sociaal werkbedrijf op 19.


Van de in totaal 120 medewerkers die waren opgeroepen, lieten 94 zich testen in de corona-teststraat. “We zijn heel blij dat zoveel mensen gehoor hebben gegeven aan de oproep om te komen testen en dat we het merendeel van de collega’s gerust hebben kunnen stellen”, verklaart directeur Frank Rossel. 

Afgesloten
Van de zeven medewerkers die positief hebben getest zijn er zes werkzaam op de FSSC-afdeling die al sinds 21 juli preventief is afgesloten. Het werk op deze afdeling wordt vanaf woensdag weer gefaseerd hervat. De quarantaineperiode van 14 dagen is dan verstreken en er wordt in kleine groepen opgestart. Het ventilatiesysteem blijft vooralsnog uitgeschakeld totdat het nadere onderzoek hiernaar is afgerond. De uitbraak is mogelijk ontstaan als gevolg van het ventileren van de afdeling.

Eerder: Aantal besmettingen bij Promen stijgt naar twaalf

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier