• De overhandiging van de opbrengst van de actie.
• De overhandiging van de opbrengst van de actie.

Actie Mangotree Schoonhoven levert ‘Mooi door Joyce’ 400 euro op

Algemeen 978 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Mangotree Verzekeringen heeft afgelopen week een cheque van 400 euro uitgereikt aan ‘Mooi door Joyce’. 

Beide ondernemers begonnen hun nieuwe zaak in Schoonhoven precies tijdens de uitbraak van het coronavirus, wat uiteraard niet de beste start was. Maar hun gezamenlijke actie ‘sluit je verzekeringen bij Mangotree en krijg een gratis knipbeurt’ heeft 400 euro en de nodige publiciteit opgeleverd.

Gert Pronk: ‘Om onze onderneming te starten hadden we natuurlijk een beter moment kunnen kiezen, maar zo’n crisis overkomt je. Dan moet je schakelen en wij vonden de actie ‘Koop-Lokaal’, georganiseerd door Het Kontakt, een goed initiatief om bij aan te sluiten. Mangotree is weliswaar een landelijke organisatie, maar wel gericht op de lokale aanwezigheid van een verzekeringsadviseur. Daar sluit deze actie direct op aan.”

Kapster/schoonheidsspecialiste Joyce Peltenburg: “Ben je net klaar om te gaan starten, mag je niet. Dat was frustrerend, maar ja, het was niet anders. Ik ben in ieder geval blij dat ik weer bezig ben en deze actie van Mangotree Verzekeringen is voor mij een mooie opsteker.”

Wie de afgelopen periode bij Mangotree een verzekerings- of hypotheekproduct afnam ontving een gratis tegoedbon van Mooi door Joyce. Goed voor in totaal 400 euro.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden