Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• AutoDrome Nederland-eigenaar Ted Markus.
• AutoDrome Nederland-eigenaar Ted Markus. (Foto: wijntjesfotografie.nl)
zakelijk

AutoDrome Nederland:Trots op de nieuwe Kia Niro

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • De Kia Niro heeft een facelift ondergaan. Het fraaie resultaat ervan is te zien in de showroom van Kia-dealer AutoDrome Nederland.


"De Niro was altijd al een zeer populaire crossover met betrouwbare hybride-techniek, een uitstekende wegligging, heel veel ruimte, een hoge zit, een verbruik van 1 op 20 en verbluffende capaciteiten als caravantrekker", vertelt AutoDrome Nederland-eigenaar Ted Markus. "Die aantrekkelijke eigenschappen zijn na de facelift intact gebleven. Wat wél veranderd is: het nieuwe front. De hybride-look heeft daarin plaats gemaakt voor een wat stoerdere uitstraling. Ook het dashboard onderging veranderingen met als grootste eyecatcher het riante 10,25 inch navigatiescherm inclusief UVO-connect systeem. Ook het materiaalgebruik van het dashboard is verbeterd. De materialen zijn verder 'verzacht'. En dat allemaal voor een vanaf-prijs van nog geen 29.000 euro!"

Proefrit
De nieuwe Kia Niro is even stil als de vorige versie en staat klaar voor een proefrit. "Parallel aan de komst van het gefacelifte model verwachten we ook jonge gebruikte Niro's binnen te krijgen", vertelt Ted Markus. "Ook daar is veel vraag naar in de markt. Logisch, want je rijdt in een eigentijdse auto en profiteert ook meteen van het restant van de unieke 'zeven jaarsgarantie' van Kia Motors. 

Dit najaar is ook de nieuwe Kia XCeed op de markt verschenen. "Een SUV/Crossover, die een geweldige aanvulling is op de vijfdeurs Ceed, de Ceed Sportswagon en de ProCeed", weet Ted Markus. "De XCeed geldt bovendien als een echte Europese auto: getekend in Duitsland en gefabriceerd in Slowakije. Ook van dit model hebben we hoge verwachtingen."

AutoDrome Nederland
Stormsweg 28 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-590540
E: info@autodrome-nederland.nl
I: www.autodrome-nederland.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten