Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Wouter Monden (r) en Arjan Kleton.
• Wouter Monden (r) en Arjan Kleton.

Wouter Monden speelt thuiswedstrijd in Fulcotheater

  •   104 keer gelezen

IJSSELSTEIN/LOPIK • Stand-up comedian Wouter Monden staat donderdag 14 november met Arjan Kleton in het Fulcotheater in IJsselstein.

Wouter Monden: "We spelen een dubbelprogramma, waarin we allebei een ingekorte versie van onze avondvullende shows brengen. Wij zitten namelijk bij hetzelfde impresariaat en hebben beiden binding met IJsselstein."

Wouter Monden kwam in 2016 vanuit Amsterdam met zijn vrouw en dochter in Lopik -aan de Lopikerweg-Oost- wonen, waar zijn vrouw geboren en getogen was. "Hier heb ik alle ruimte om vanuit huis in alle rust te kunnen werken en hardlopen."

Want hardlopen is zijn grote passie. Monden heeft, nadat hij destijds bijna honderd kilo afviel, inmiddels meerdere marathons gelopen, waarvan de laatste jaren voor het goede doel (KiKa). "Marathon nummer drie voor KiKa loop ik in april 2020, in Boston."

Zomaar
Maar eerst deze week de 'thuiswedstrijd' in IJsselstein dus. "Ik speel donderdag een deel uit mijn voorstelling Zomaar. Hierin komen aan de hand van vragen van mijn dochter onder andere onderwerpen als kickboxles met huisvrouwen, verhuizen naar het platteland en verkleinwoorden aan de orde."

Wouter Monden was te zien bij The Comedy Factory, is te horen in de Q-Musicals, speelt regelmatig bij Comedy Cafe Amsterdam en schreef mee aan bijvoorbeeld Dit Was Het Nieuws en Is er een dokter in de zaal.

Zijn compagnon op het podium Arjan Kleton groeide op de Utrechtse Heuvelrug op, maar was in zijn jeugd regelmatig te vinden bij zijn opa en oma in de Jupiterflat, vlak naast het IJsselsteinse winkelcentrum de Clinckhoeff. Als vertegenwoordiger kwam hij vaak in de IJsselsteijnse horeca, zoals de Stee, het Karrad en het Praathuis.

Monden: "Arjan is donderdag de barman. Een barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk."

De voorstelling in het Fulcotheater begint donderdag 14 november om 20.30 uur. Zie voor de kaartverkoop: https://www.fulcotheater.nl/arjan-kleton-wouter-monden/

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }