Afbeelding
Foto: politie Gouda

Politie vist kassalade overval supermarkt Gouderak uit sloot

Algemeen 614 keer gelezen

GOUDA/GOUDERAK • In een sloot in Gouda heeft de politie de kassalade teruggevonden die was buitgemaakt tijdens een overval op supermarkt Coop in Gouderak. 

De overval werd op 22 september rond 18.45 uur gepleegd door twee jongens.Terwijl één van hen buiten de wacht hield, bedreigde de ander een personeelslid met een mes. De jongens gingen er daarna vandoor met de kassalade met daarin een geldbedrag.

Uit onderzoek bleek dat de kassalade mogelijk in een sloot zou liggen. De recherche schakelde het Landelijk Team Onderwater Zoekingen in voor een zoektocht in het water. Op woensdag 24 oktober werd de kassalade aangetroffen in een sloot langs de Leeuwerikstraat in Gouda, ter hoogte van verzorgingshuis Julianastaete.

De recherche zoekt nu getuigen die tussen zaterdag 22 september en woensdag 24 oktober hebben gezien dat de kassalade werd gedumpt. Ook getuigen die in de omgeving van de vindplaats iets verdachts hebben gezien, worden verzocht zich te melden bij de recherche in Gouda via 0900 – 8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden