Afbeelding

Ook dit jaar bezorgt Woord en Daad Alblasserdam weer kerstkaarten

Algemeen 289 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Wegens het grote succes van voorgaande jaren kan men ook dit jaar weer kerstkaarten laten bezorgen door Woord en Daad comité Alblasserdam.

Zij bezorgen kaarten in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Oud-Alblas en Streefkerk. De bezorging van de kaarten is tegen het aantrekkelijk tarief van 0,45 euro per kaart. Dit is 0,20 euro goedkoper dan de reguliere decemberzegel. Kerstkaarten kunnen tot 20 december 17.00 uur ingeleverd worden.

De opbrengst is voor voedselzekerheid in Benin. Een groot deel van de Noord-Beninezen leeft onder de armoedegrens en is laag- of niet geschoold. Onderhevig aan klimaatveranderingen, zijn ze nog steeds direct afhankelijk van de lokale landbouw en veeteelt. De voedselzekerheid staat onder druk.

Door dit project van Woord en Daad worden jaarlijks voor 1250 boeren de toekomstperspectieven verbeterd, worden en graanbanken versterkt en nieuw opgezet, ontvangen 300 mensen voorlichting over gezonde voeding, wordt de toegang tot financiële middelen verhoogd en is het zelfs mogelijk om overschotten de verkopen, dankzij de training landbouwmanagement.

Voor meer informatie: Janneke van der Kruijt via 078-6917746 of Anja Groeneveldt via 0184-682602.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden