Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Theater De Willem.
• Theater De Willem.

Kinderfeestjes mogelijk in Theater De Willem

  •   86 keer gelezen

PAPENDRECHT • Theater De Willem start dit theaterseizoen met het aanbieden van kinderfeestjes. Er zijn twee soorten kinderfeestjes te boeken: in combinatie met een familievoorstelling of in combinatie met een theaterworkshop.

Bij een kinderfeestje in combinatie met een familievoorstelling gaan de kinderen voorafgaand aan de voorstelling in een versierde kleedkamer taart eten mét een glaasje limonade en natuurlijk wordt er ook gezongen. Ook is er de mogelijkheid om cadeautjes uit te pakken.

Het theater probeert om een meet & greet te regelen met de cast van de voorstelling. Daarna gaat de jarige met al zijn vriendjes en vriendinnetjes naar de voorstelling. De jarige krijgt de ticket voor de voorstelling cadeau van het theater! Het feestje vindt een uur voorafgaand aan een familievoorstelling plaats.

Ook deze middag wordt gestart in een versierde kleedkamer waar taart wordt gegeten met een glaasje limonade en er wordt gezongen. Ook hier is er de mogelijkheid om cadeautjes uit te pakken. Daarna start de theaterworkshop die wordt gegeven door een échte actrice. De kinderen krijgen les in toneelspelen door middel van theater- en acteeroefeningen. Dit vindt plaats op het podium van Theater De Willem. De les wordt aangepast aan de leeftijd van de leerlingen. De middag wordt afgesloten met een exclusief kijkje achter de schermen van Theater De Willem.

Een kinderfeestje vindt plaats op basis van beschikbaarheid en is geschikt voor elke leeftijd. Het feestje wordt begeleid door een medewerker van Theater De Willem.

Meer informatie over prijzen en mogelijkheden is te vinden op www.theaterdewillem.nl/extras/kinderfeestjes.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }