• Zes Zes vindt dit jaar plaats op 18 mei.
• Zes Zes vindt dit jaar plaats op 18 mei. Archieffoto: aangeleverd

Team Maasdriel komt op stoom voor Alpe d'HuZes

Algemeen 277 keer gelezen

MAASDRIEL • Over vijftien weken is het zover: dan doet Team Maasdriel opnieuw mee aan de Alpe d'HuZes. Dankzij acties van de 23 deelnemers en sponsoren, is al meer dan de helft van het streefbedrag van 35.000 euro opgehaald.

Eén van de grootste sponsoren dit jaar is Rijswaard Baksteen van Atse en Henriëtte Blei uit Hurwenen. Algemeen directeur Atse zal daarnaast als captain zijn team de 21 bochten door loodsen. Team Maasdriel is verheugd over elke sponsoring: groot of klein, in geld of materialen.

Ook dit jaar zullen de deelnemers waar nodig een fysiek steuntje in de rug krijgen van het verzorgingsteam fysio's en sportmasseurs dat mee gaat.

Zes Zes
Op 18 mei staat de sportieve wieler- en wandeltoer Zes Zes weer op de agenda, waarvan de opbrengst ook naar Alpe d'HuZes gaat. De start en finish van dit evenement is dit jaar in Ammerzoden en deelnemers kunnen respectievelijk één tot zes keer 60 kilometer fietsen of één tot zes keer 6 kilometer wandelen.

Aanmelding kan op de dag zelf; voor meer info zie de website: www.teammaasdriel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Heerlijk historisch hardlopen in Nieuwpoort: Singelloop trekt veel deelnemers en publiek met korte video's en foto's 19 uur geleden
• Tonja Versluis met haar boek Diepgeworteld.
Tonja uit Nieuw-Lekkerland schrijft roman over adoptie: 'De reis naar Sri Lanka was een goudmijn!' Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Vijfheerenlanden moet nog 246 asielzoekers opvangen: 'Alle zeilen bijzetten om de opgave te halen' Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden