Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

KuBo voetbaltoernooi in Wijngaarden

Algemeen 323 keer gelezen

WIJNGAARDEN • In Wijngaarden wordt op vrijdagavond 9 juli en zaterdagmiddag 10 juli de 31ste editie van het voetbaltoernooi te houden voor straten, wijken, verenigingen en families in Wijngaarden.

Dit vindt plaats op het voetbalveld van Wijngaarden (achter het Wingerds Hof). Het KuBo-voetbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Teus Kuiper Veetransport en Booij Hoveniers

Het is de bedoeling een indeling te maken in poules. Een team bestaat uit vijf spelers en een keeper (en reserves). Het is toegestaan meerdere teams samen te stellen. Per team moeten minimaal vier personen woonachtig in Wijngaarden of oud-inwoners van Wijngaarden zijn en opgesteld staan in het veld. Deelname is alleen mogelijk in één team.

Opgeven uiterlijk vóór 30 juni aanstaande bij voorkeur per e-mail onder vermelding van ploegnaam en contactpersoon via ijsclub.wijngaarden@gmail.com. De prijsuitreiking is zaterdag 10 juli aanstaande om circa 17.30 uur in ’t Wingerds Hof of bij mooi weer op het voetbalveld. Deelname is gratis en voor eigen risico.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Het stroomverbruik wisselt per dagdeel.
Ondernemers bedrijventerrein Schelluinen-West: wellicht onderzoek naar energiecoöperatie Zakelijk 21 uur geleden
Afbeelding
Alblasserwaardse dammers De Kroonschijf aan kop bij Nederlands kampioenschap dammen in Papendrecht met korte video en foto's 22 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking in Giessenburg met bijeenkomst in kerk, bloemlegging en defilé Nieuws 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden