Boek met anekdotes bij jubileum dierenarts Cor Breedijk
Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Corrie Noordergraaf overhandigt het boek aan Cor Breedijk.
• Corrie Noordergraaf overhandigt het boek aan Cor Breedijk. (Foto: Aangeleverd)

Boek met anekdotes bij jubileum dierenarts Cor Breedijk

  •   keer gelezen

GROOT-AMMERS • Dierenarts Cor Breedijk vierde zijn dertigjarig jubileum bij praktijk Het Liesvelt te Groot-Ammers. Boerin Corrie Noordergraaf werkte naar aanleiding daarvan maanden aan een fotoalbum, met als resultaat een prachtig gebonden boek van meer dan 100 pagina’s voor en over dierenarts Cor Breedijk.


Een paar maanden geleden kwam ze op de praktijk met het voorstel. De collega’s konden dit uiteraard alleen maar toejuichen. Ze vond, en ze sprak namens alle veehouders, het hoog tijd om ook eens wat terug te doen aan al de goede zorgen die Cor al die tijd heeft gehad voor hen. Cor is altijd erg betrokken en kan zo ongeveer ieders verjaardag en jubileum onthouden. Dus dit dertigjarig jubileum kan en mag niet zomaar voorbij gaan.

In al die jaren heeft bijna iedereen wel wat bijzonders met Cor meegemaakt. Voor het fotoboek heeft Corrie alle veehouders en ook enkele hobbyhouders/particulieren gemaild en soms persoonlijk bezocht om een stukje voor Cor te schrijven. Dit leverde allerlei leuke anekdotes, maar ook gelukwensen en dankbrieven op. Een paar weken geleden werd het boek door Corrie op de praktijk overhandigd aan Cor. Vanwege ‘Corona’, was alleen Wim Noordergraaf aanwezig en collegae van Cor.

Cor was enorm verrast en toch ook wel emotioneel bij het lezen van al die mooie verhalen. Gelukkig gaat Cor nog zeker een aantal jaren door.

Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier