• Dementie heeft grote gevolgen.
• Dementie heeft grote gevolgen. Foto: Photographee.eu

‘De Klosdochter’ komt naar het Alzheimer Trefpunt West Betuwe

Nieuws

GELDERMALSEN • Het Alzheimer Trefpunt West Betuwe organiseert op 14 mei een trefpuntavond in de Pluk waarin het theaterstuk ‘De Klosdochter’ van theatergroep Ervarea centraal zal staan. Een theaterstuk geschreven ter ere van de mantelzorger. 

Terugblik

Op dinsdagavond 19 maart werd het brein geprikkeld tijdens het Alzheimer Trefpunt West Betuwe. Deze avond stond in het teken van ‘De Wondere Wereld van Dementie’, een lezing verzorgd door Caroline van Gessel. 

Tijdens deze avond nam Caroline ons mee in de werking van een brein bij dementie en het effect dat onze omgeving hierbij kan hebben op het welbevinden van degene met dementie. Een interessante lezing, wat bij de 62 geïnteresseerde bezoekers veel herkenning opriep.  

‘Het was een geslaagde avond waar wij als werkgroep tevreden op terug kunnen kijken’, aldus Leonie Bathoorn, Consulent Ouderen bij Welzijn West & Coördinator Alzheimer Trefpunt West Betuwe. 

Inschrijving theater

De komende avond op 14 mei zal om 19.30 uur van start gaan, inloop vanaf 19.00 uur. Inschrijven hiervoor is gratis en via het mailadres l.bathoorn@alzheimervrijwilligers.nl of via 06-38095381.


Meer lezen?
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/382034/noordam-maakt-beste-kaas-van-nederland
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/381887/komst-van-pioenkwekerij-in-tricht-zorgt-voor-onrust
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/382022/wethouders-komen-niet-naar-extra-bijeenkomst-bcb-ophemert