Artikelen in deze editie

WERKENDAM • De Bibliotheek CultuurPuntAltena organiseert het Oekraïens Taalcafé op verschillende locaties in gemeente Altena. Het Taalcafé in Werkendam is nu ook twee avonden open.

Lastenstijging wordt beperkt

Inwoner van Veen slaat over de kop

Slot Altena na eeuwen herbouwd

Botsing in Wijk en Aalburg

ANWB AutoMaatje op 1 juli van start

Wielerronde van Nieuwendijk

Jubilaris Arie Kant

ALMKERK • Na een lang proces en de nodige tijd en energie, is het gewenste resultaat daar. Vanaf heden mag De Bloemplaat Hoeve in Almkerk zich een volledig biologische boerderij noemen.

Kofferbakmarkt in Woudrichem

Beachsoccer op Copakadijk

Themaweken op De Bolderik in Hank

Aquarius Summer Nights

Team Almkerk gefinisht

Avondvierdaagse in Wijk en Aalburg

Toekomstbestendig onderwijs in Altena

WOUDRICHEM • KunstinAltena organiseert een expositie van beeldend kunstenaar Ada Breedveld in het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 juni.

Slapen in een oud 'regthuys'

ALTENA • De jaarlijkse truckerdag voor verstandelijk gehandicapten, georganiseerd door Stichting Sport en Spel Gehandicapten, vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 juni.

Zaterdag 11 juni

Sleeuwijk • Op het spel stond alleen nog de eer in de derby tussen Sleeuwijk en Altena. Voorop stond vooral het afscheid bij Altena van tien spelers. Sleeuwijk wilde met opgeheven hoofd afscheid nemen van de tweede klasse.

ALMKERK • De wedstrijd van Almkerk tegen Roda’46 was een wedstrijd van de gemiste kansen.

Be Ready sluit af met 1-0 tegen RCD

Uitslagen

Goede generale voor Lynn van Mill en Jill Weeda

ALMKERK • Het moeder Antje koppelschiettoernooi werd op zaterdag 4 juni weer georganiseerd bij ACKC in Almkerk. Voor velen is dit toernooi al 28 jaar een groot begrip.

REGIO • Wedstrijd nummer zeven en acht voor het NK junior racing, werden op maandag 6 juni verreden in Staphorst. Mika Schalken uit Dussen behaalde de tweede plaats.

Topschutter Robin van den Noort terug naar Be Ready

Tienponder Dussense Boys tegen DEVO