Tienponder Dussense Boys tegen DEVO

Regio • Dussense Boys sloot maandag de competitie af met een klinkende 10-1 tegen DEVO. “We hebben goed en geconcentreerd gevoetbald en maakten goed gebruik van de ruimtes”, stelde trainer Andre Vos, die net niet helemaal tevreden is over het seizoen. 

“We hadden ingezet om bij de eerste vijf te eindigen. Dat is niet helemaal gelukt met de zesde plaats”, was de trainer verder wel tevreden over de ontwikkeling van de Dussenaren, die nog even losbraken in de laatste wedstrijd van het seizoen. Bij de rust was het al 7-0. Na de rust was het mede door de wisselingen wat minder, maar de Dussenaren kwamen toch uit op 10-1. Voor de Dussenaren opende Jeppe Sassen de score. De 2-0 nam André Segeren voor zijn rekening. De 3-0 kwam van Harry Sassen en de 4-0 weer van Segeren. Voor de 5-0 zorgde Joeri van Heel, die na de 6-0 van Harry Sassen ook de 7-0 voor zijn rekening nam. 

Na de rust haalde Van Heel de trekker over voor de 8-0 en scoorde Harry Sassen de 9-0. Nadat DEVO de eer redde met de 9-1, nam Sassen nog de slottreffer 10-1 voor zijn rekening. 


Cetin en Lutters naar CFM/Transito

WERKENDAM • Furkan Cetin en Timo Lutters zullen volgend seizoen in de zaal uitkomen voor de Werkendamse eerstedivisionist CFM/Transito. Op het veld zijn beiden actief voor LRC Leerdam.


Sleeuwijk versterkt zich met Van Helvert

SLEEUWIJK/NIEUWENDIJK • Het naar de derde klasse gedegradeerde Sleeuwijk ziet Thijs van Helvert volgend seizoen terugkeren op De Roef. De 24-jarige speler, die momenteel herstellende is van blessureleed, komt over van Altena. Van Helvert speelde eerder in de jeugd van Sleeuwijk en maakte destijds ook al zijn debuut in de hoofdmacht.