Inschrijving Oliebollenloop Schoonhoven gestart.
Inschrijving Oliebollenloop Schoonhoven gestart. Foto: nl.123rf.com

Inschrijving Oliebollenloop Schoonhoven gestart

Sport 427 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Atletiek- en trimvereniging Avantri houdt op vrijdag 31 december de 38ste editie van de Onderlingen Oliebollenloop Schoonhoven. De inschrijving voor het hardloopevenement is inmiddels gestart.

Om 11:00 uur start de 6,4 kilometer. Om 11.05 uur de 2 kilometer. Voor de deelnemers aan de 2 kilometer is er een medaille. De 10 kilometer start om 12.30 uur en de 15 kilometer om 12.50 uur. De start en finish is op de Opweg. Het parcours is geheel geasfalteerd en gaat door het poldergebied van Bergambacht en Vlist. Na-inschrijving is niet mogelijk. De traditionele oliebol na afloop zal er zijn, mede dankzij de sponsors: De Onderlingen, autobe-drijf Terlouw en het Schoonhovens College.

Inschrijven

Inschrijven voor de Oliebollenloop kan tot en met 26 december op www.inschrijven.nl.  De organisatie raadt aan hier gebruik van te maken, vanwege de coronamaatregelen is er dit jaar een limiet aan het aantal lopers per afstand. Na-inschrijving is niet mogelijk. Verder kan er niet gebruik gemaakt worden van kleedkamers of douches. Er worden buiten toiletvoorzieningen geplaatst.

Meer informatie

Meer informatie over de Oliebollenloop staat op www.avantri.nl. Daar staan ook de verschillende parcoursen vermeld. Voor nieuwkomers: volg in Schoonhoven borden ‘sporthal De Meent’.

Margje Kooistra

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie