• Bergambacht - Stolwijk
• Bergambacht - Stolwijk Foto: John Wijntjes

Al elf clubs willen meedoen aan regionaal toernooi in de Krimpener- en Lopikerwaard

Sport 598 keer gelezen

KRIMPENER- EN LOPIKERWAARD - Schoonhoven en FC Perkouw hebben het initiatief genomen om een regionaal toernooi te organiseren. 

Dit toernooi zal plaatsvinden indien de reguliere competitie niet meer uitgespeeld kan worden, de KNVB geen nieuwe competitie kan opzetten en, vanzelfsprekend, het mogelijk is om vriendschappelijke wedstrijden te spelen in april/mei/juni.

Het enthousiasme onder de verenigingen is groot. De elf clubs die zich nu aangesloten hebben, zijn: Dilettant, Ammerstol, Lekkerkerk, Haastrecht, Bergambacht, Schoonhoven, FC Perkouw, SPV’81, SV Lopik, Stolwijk en Gouderak.

Er bestaat een kans dat nog een of twee verenigingen zich zullen aansluiten. Eerste idee is om twee poules te gaan opzetten met een finale-weekend. Een en ander hangt af van wanneer er echt gestart kan worden, waarbij vooraf ook enkele weken training in groepsverband noodzakelijk zijn. 

FC Perkouw en Schoonhoven zullen voorbereidende werkzaamheden doen en met de verenigingen definitieve afspraken maken zodra de KNVB aankondigt geen competitie meer te kunnen opzetten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie