Afbeelding
Foto: aangeleverd

KDO speelt blijspel ‘Bejaardentehuis De Toekomst’

Nieuws 705 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • Toneelvereniging KDO presenteert dit voorjaar het blijspel ‘Bejaardentehuis De Toekomst’ (de rollator revolutie) in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

Bejaardentehuis ‘De Toekomst’ is ontstaan uit een fusie tussen twee kleinere tehuizen; het chique rusthuis Edelburcht en het volkse bejaardentehuis de Plets. Deze fusie verloopt niet op rolletjes. De bewoners kunnen elkaar niet luchten of zien en een verschrikkelijke directrice zaait angst en terreur. Maar wanneer een mysterieuze bejaarde heer zijn intrek neemt, slaan de bejaarde damesharten flink op hol. Eén ding is zeker: van een rustige oude dag is totaal geen sprake meer.

Het stuk wordt ten tonele gebracht op donderdag 11 april (voor 65+ers gratis toegang), vrijdag 12 april en zaterdag 13 april. De deuren van het Cultuurhuis gaan open om 19.30 uur en om 20.00 uur start de uitvoering. Na afloop is er de vaste verloting met prijzen van o.a. lokale ondernemers.

De toegangskaarten kosten tien euro per stuk en kunnen besteld worden via www.toneelverenigingkdo.nl. Ook kaartverkoop aan de zaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden