• Dirk Zeelenberg en Stefan van Beeten (r).
• Dirk Zeelenberg en Stefan van Beeten (r). Foto: Dirk Molenaar

Zilverstad vanaf nu ook ‘Trouwstad’

Nieuws 1.395 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Met de lancering van de ‘Trouwroute Schoonhoven’ in boekvorm biedt Zilverstad Marketing een routekaart voor verliefde aanstaande stellen. Alle informatie bijeen om de voorbereidingen en de grote dag zelf zorgeloos te laten verlopen.

“Als je hier niet vandaan komt, is het superleuk dat je in dit boekje alles vindt om te trouwen in onze mooie stad”, meldt communicatieadviseur Machteld van Roest. “Dat is de reden dat wij deze trouwroute bedacht hebben.” Collega Citymanager Stefan van Beeten vult aan: “De stad heeft veel te bieden op trouwgebied. Denk aan ringen, bruidsboeketten, fotografie, weddingplanner en prachtige, historische locaties om ‘ja’ tegen elkaar te zeggen. Doel is om Schoonhoven nog verder op de kaart te zetten, vooral bij jongeren.”

Voormalig acteur Dirk Zeelenberg, bekend van de serie Divorce, opende de feestelijke aftrap. Inmiddels is hij acht jaar actief als trouwambtenaar. “Een fantastische baan”, roept hij enthousiast. “Gemiddeld ben ik een week bezig om me in het paar te verdiepen. Alleen dan kan ik de juiste snaar raken tijdens de voltrekking. Mijn motto is dat je niet moet bezuinigen op de ceremonie.”

Na zijn motiverende toespraak gaf burgemeester Pauline Bouvy-Koene het definitieve startsein en kon de bruidstaart worden aangesneden.

www.inschoonhoven.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app