• Kees-Jan de Haay en andere 'Waardborrel-betrokkenen' in de nieuwe bedrijfshal.
• Kees-Jan de Haay en andere 'Waardborrel-betrokkenen' in de nieuwe bedrijfshal. Foto: Jan Timmer

De Waardborrel is terug

Algemeen 1.656 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • De Waardborrel, hèt netwerkevenement voor Krimpenerwaardse ondernemers, maakt op woensdag 16 november zijn rentree.

“Het wordt alweer de tiende editie”, stelt Angelique Pottuit tevreden vast. Ze tekent samen met de ondernemers Gerard Verdoold, Wout Visser en Dirk-Jan Kalkman voor de organisatie namens Ondernemers Kring Krimpenerwaard. “In 2019 vond de laatste Waardborrel plaats. Daarna was het vanwege de coronaperikelen stil. We vingen echter veel signalen op dat er sterke behoefte was aan een voortzetting van het evenement. We zijn daarmee aan de slag gegaan.” 

Afwisselend programma
De deelnemers aan de Waardborrel krijgen in het nieuwbouwpand van De Haay Bouwwerken te Lekkerkerk een afwisselend programma voorgeschoteld. Wie dat wil, is al om 16.00 uur welkom voor een bedrijfsrondleiding. Het officiële programma begint om 17.30 uur, waarbij Kees-Jan de Haay en vertegenwoordigers van de sponsors Rabobank, bouwbedrijf De Vies en Verburg, gemeente Krimpenerwaard en Van Schaik Automotive worden geïnterviewd. Ook Ondernemers Kring Krimpenerwaard zelf komt aan het woord.

“Én er is een speciale gast”, vertelt Wout Visser, “De bekende presentator/sportjournalist Kees Jansma gaat het hebben over verschillende vormen van leiderschap. Reken maar op een onderhoudende inspirerende sessie.” 

De Jong Catering & Verhuurservice maakt het plaatje compleet met verwennerij: een hapje, drankje en een lopend buffet.

Aanmelden
De Waardborrel is voor iedere Krimpenerwaardse ondernemer gratis toegankelijk. Wel is het verplicht om zich vooraf aan te melden. Dat kan via www.okkrimpenerwaard.nl/waardborrel of waardborrel@bhotmail.com.. “We raden aan om daar niet te lang mee te wachten, want vol is vol” , zegt Wout Visser, in het dagelijks leven eigenaar van een aannemings- en planontwikkelingsbedrijf in Ouderkerk. “We verwachten een kleine 350 gasten.”

Ook Kees-Jan de Haay verheugt zich op 16 november. Zijn onderneming verloor met de verzengende brand eind mei 2021 loods en kantoor. Inmiddels is nieuwbouw op dezelfde locatie bijna voltooid. “Een mooi moment om via de Waardborrel mijn collega-ondernemers te ontvangen,” glimlacht de energieke Lekkerkerker. 

Angelique Pottuit is het met haar dorpsgenoot eens: “Dit is en blijft een mooi evenement, waar eigenlijk iedere Krimpenerwaardse ondernemer bij zou moeten zijn. Het is goed om elkaar te zien, je te laten inspireren en te ontdekken dat je dichtbij huis zaken met elkaar kunt doen. In al die factoren zit de kracht van de Waardborrel.”

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 4 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 6 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden