Sethi Plaisier van Krimpens Belang steekt lokale ondernemers een extra hart onder de riem.
Sethi Plaisier van Krimpens Belang steekt lokale ondernemers een extra hart onder de riem. Foto: Aangeleverd

Krimpens Belang steekt lokale ondernemers een hart onder de riem

Algemeen 553 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Sinds de eerste lockdown enkele jaren geleden is Sethi Plaisier van Krimpens Belang de campagne ‘steun de lokale ondernemer’ gestart. In deze campagne worden Krimpense inwoners opgeroepen om de lokale ondernemers te (blijven) steunen. Na de laatste afgekondigde lockdown wilde Sethi iets extra’s voor de lokale ondernemers doen. Met het uitdelen van een zakje met chocoladehartjes wil zij de ondernemers een ‘extra hart onder de riem steken’.

Campagne ‘Steun de lokale ondernemer’

“Veel van onze lokale ondernemers hebben het sinds de start van coronacrisis niet makkelijk”, aldus Sethi. “Juist onze lokale ondernemers (blijven) steunen is van cruciaal belang.”

In de afgelopen jaren heeft Krimpens Belang zich sterk gemaakt voor de Krimpense ondernemers. Ook de komende jaren zal Sethi zich sterk maken voor de lokale ondernemers. Zo wil zij dat ondernemers meer betrokken worden bij aanbestedingen en projecten, dat de onderlinge samenwerking tussen ondernemers gestimuleerd wordt en dat de mogelijkheden voor een bedrijfsverzamelgebouw onderzocht worden.

Margje Kooistra

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie