• StukTV
• StukTV

Haastrechtse ratjes bij StukTV

Algemeen 755 keer gelezen

HAASTRECHT • Kleinvee Fokkerij en Pension heeft ratjes geleverd voor een challenge bij StukTV. 

Jorn Vrijman namens het Haastrechtse bedrijf: “We werden afgelopen week gebeld met de vraag of wij ratjes konden leveren voor de opnames van een nieuwe serie op StukTV, genaamd bijdehandjes. Hierbij mocht een kind zijn of haar droom laten uitkomen. Guusje mocht een show presenteren. Als de presentatoren van StukTV, Giel, Stefan of Thomas, een opdracht verloren moesten zij een straf ondergaan. Eén van die straffen was in een houten bak gaan zitten, waarna er ratten in werden gedaan. Ratjes van ons bedrijf dus. De presentatoren bleken niet bang, maar de moeder van Guusje wel: zij stond doodsangsten uit.”

Bovenaan
De reden waarom StukTV, een zeer populair programma op YouTube, bij het Haastrechtse bedrijf uitkwam, was volgens Jorn dat de Kleinvee Fokkerij en Pension bovenaan de zoekmachine verschijnt wanneer er gezocht wordt op ‘ratjes kopen’.

“We zijn een fokkerij en pension, maar de fokkerij staat bij ons centraal. We verkopen alles wat kleinvee is, van cavia tot aan gerbils en van hamsters tot ratjes dus. We hebben klanten in de Krimpenerwaard, maar ook ver daarbuiten. Eigenaar is Nick Grossat (ook verkoper), waarbij we met een team van vijf medewerkers actief zijn.”

De betreffende aflevering van StukTV is hier te zien

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

• StukTV
• Jorn met de presentatoren van StukTV.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie