• Een door HOCAR gebouwde wagen.
• Een door HOCAR gebouwde wagen. Foto: aangeleverd
zakelijk

HOCAR: Kwaliteit in aanhangwagens

Algemeen 305 keer gelezen

LEKKERKERK • Een aanhangwagen nodig? In dat geval is HOCAR dichtbij. In Lekkerkerk om precies te zijn.

Bij het bedrijf van Cor en Niels Hogendoorn kun je terecht voor de aankoop en verhuur van aanhangwagens, onderhoud en reparatie én speciaal bouw. Daarbij kun je denken aan mobiele verkoopwagens en aanhangwagens waarop bijvoorbeeld een kraan gebouwd wordt. HOCAR is officieel dealer van de gerenommeerde merken HAPERT en Twin Trailer en AL-KO- en KNOTT-servicepunt. 

“We richten ons met onze activiteiten vooral op de zakelijke markt”, vertelt Niels Hogendoorn. “Aannemers, autogarages, hoveniers, stratenmakers, metaalbedrijven en ondernemers in de ambulante sector weten ons uitstekend te vinden. Dat is ook logisch, want we leveren voortreffelijke en degelijke producten en bieden goede en snelle service.” 

Promotiewagens
Je bent bij HOCAR ook aan het juiste adres als het gaat om speciaal bouw. “Daarbij kun je denken aan promotiewagens en kraanwagens”, vertelt Cor Hogendoorn, die in de loop der jaren zijn sporen heeft verdiend als wagenbouwer. “We hebben bijvoorbeeld onlangs voor bouwbedrijf De Vries en Verburg een promotiewagen gebouwd, een gesloten aanhangwagen compleet met rekken waar de laarzen in kunnen en een draaiend helmenrek, een keuken, stromend water, zonnepanelen en een televisie voor presentatiewerkzaamheden op locatie. De complete opbouw én inrichting verzorgen we zelf. Er zijn steeds meer bedrijven die daar gebruik van maken.”

Ook op het vlak van de verhuur heeft HOCAR veel te bieden. “Van autotransporters en machinetransporters tot en met kippers, bloemenwagens, lange plateauwagens en verhuiswagens met dichte bak, het is allemaal beschikbaar en van de vertrouwde HAPERT-kwaliteit”, weet Niels Hogendoorn. “Belangstelling? Neem gerust contact met ons op!”

HOCAR Aanhangwagens en Wagenbouw
Luijtenstraat 7 • Lekkerkerk
T: 0180-682272
E: info@hocar.nl
I: www.hocaraanhangwagens.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie