• De feestelijke onthulling van het nieuwe logo van winkelcentrum De Korf.
• De feestelijke onthulling van het nieuwe logo van winkelcentrum De Korf. Foto: Etienne Hessels
zakelijk

Logo van vernieuwde winkelcentrum De Korf feestelijk onthuld

Algemeen 534 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Tijdens een feestelijke bijeenkomst is zaterdag het nieuwe logo van winkelcentrum De Korf in Krimpen aan den IJssel op spectaculaire wijze onthuld. 

Na toespraken van René Voortmeijer van Van der Vorm Vastgoed (eigenaar van het winkelcentrum, red.) en wethouder Anthon Timm was het aan voorzitter Jan Mourik van de winkeliersvereniging om op de rode knop te drukken. Op dat moment knalde de confetti, werd het nieuwe logo onthuld en reed er een retro Volkswagenbusje door het oude logo heen. Het busje trok vervolgens de hele dag door de omgeving om mensen kennis te laten maken met het nieuwe logo en de nieuwe slogan.

Juke-box optreden
Twee zangeressen en een DJ reden de hele zaterdag door Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en Ouderkerk aan den IJssel IJssel om trouwe bezoekers te verrassen met een 'Juke-box optreden' in hun straat. Dat was voor iedereen een geweldige verrassing. De bezoekers van het straatoptreden werden ook nog eens verblijd met een goed gevulde goodie bag. Deze actie paste goed bij de nieuwe slogan van het winkelcentrum: 'Winkelen met een glimlach'. 

Het was sowieso een druk en gezellig weekend op winkelcentrum De Korf, want de Action opende haar deuren. Deze winkel belooft een absolute trekker te worden.

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie