Afbeelding
Foto: PR
zakelijk

De Weerd Wonen & Slapen: Compleet in alle opzichten

Algemeen 210 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Vloeren, bedden, gordijnen en raamdecoraties; waarom zou je er de Krimpenerwaard voor uit gaan als je het allemaal dichtbij kunt vinden in een aangename en inspirerende omgeving?! Waar? Bij De Weerd Wonen & Slapen in Ouderkerk!

Bij De Weerd houden ze van ‘compleet’. En dat is te zien als je de ruime winkel op Zijdepark 2 in Ouderkerk aan den IJssel bezoekt. Op de begane grond en de eerste verdieping vind je werkelijk álles op het gebied van wonen en slapen. En dat ook nog eens in elke denkbare stijl! Prettig is ook dat je je in de winkel in alle rust kunt oriënteren en altijd mag rekenen op een vakkundig advies “Onze verkoopsters weten alles over de artikelen, kleuren, toepassingsmogelijkheden enzovoort”, vertelt Willem de Weerd, eigenaar van De Weerd Wonen & Slapen. “Dat ervaren onze klanten echt als een meerwaarde.”

Publiekstrekker
Bij De Weerd Wonen & Slapen is de bovenverdieping gereserveerd voor bedden, slaapkameropstellingen, dekbedden, kussens en overtrekken. Op de begane grond kun je terecht voor vloeren (van tapijt tot en met parket, laminaat, pvc en vinyl) van kwaliteitsmerken, gordijnen, vitrages en raamdecoraties. De Weerd Wonen & Slapen is daarnaast Luxaflex Inspiration-dealer, hetgeen betekent dat men een speciale Luxaflex-afdeling heeft met een aanlokkelijk grote range aan producten. “Een echte publiekstrekker”, weet Willem de Weerd.

Een ander sterk punt van De Weerd Wonen & Slapen is de beschikbaarheid van een eigen het stoffeerders- en montageteam, bestaande uit klantvriendelijke vakmensen die nauwkeurig en netjes werken. “Dat begint al bij het inmeten”, vertelt Willem de Weerd. “Eerst nemen we de situatie ter plekke in ogenschouw. Daarna meten we in. Beide doen we kosteloos. Uiteindelijk komen we tot een heldere prijsopgaaf. Als deze akkoord bevonden wordt maken we een afspraak om de vloer te leggen, het bed te plaatsen of de raamdecoraties op te hangen. Het komt vrijwel nooit voor, maar mochten er daarna vragen of klachten zijn, dan lossen we die op. Zo werkt dat bij een familiebedrijf met een lange traditie. Het mooie is dat onze klanten wéten dat ze blind kunnen varen op De Weerd Wonen & Slapen en na een aankoop graag weer bij ons terugkomen. Dát is echt iets waar we trots op zijn; die trouw die je in alle generaties klanten terugziet; van jong tot oud!”

De Weerd Wonen & Slapen
Zijdepark 2 • Ouderkerk aan den IJssel
T: 0180-681253
E: info@deweerdwoninginrichting.nl
I: www.deweerdwonenenslapen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie