• Hennie van Vliet van HV-Makelaardij.
• Hennie van Vliet van HV-Makelaardij.
zakelijk

HV-Makelaardij:Huis wordt 'thuis'

Algemeen 607 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Plannen om je huis te verkopen of een woning aan te kopen? Behoefte aan een betrouwbare taxatie? In die gevallen staat Hennie van Vliet met haar HV-Makelaardij voor u klaar. En dat is wel zo persoonlijk!

Hennie van Vliet doorliep, voordat ze in 2017 voor zichzelf begon met HV-Makelaardij, alle facetten van de makelaardij en deed de voorbije decennia een schat aan ervaring op als het gaat om aankoop- en verkoopbegeleiding en taxaties van woningen in de regio. Ze staat bekend om haar expertise en haar kwaliteit om klanten op een persoonlijke en professionele manier volledig bij te staan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen juist HV-Makelaardij door mond-tot-mondreclame weten te vinden.

"Het verzorgen van woningtaxaties vormt de hoofdmoot van mijn activiteiten", vertelt Hennie van Vliet. "Ik word gevraagd door particulieren en hypotheekadviseurs, maar ook regelmatig door collega-makelaars. Iedereen die een woning koopt heeft een taxatie nodig. Ook bij verkoop is er vaak een gevalideerd taxatierapport nodig om de overbruggingsfinanciering te regelen. Daarnaast kun je op basis van een taxatie de ruimte vinden om een verbouwing (groten)deels mee te financieren. Dat kan goed nieuws zijn voor mensen die tot nu toe dachten alles uit eigen zak te moeten betalen."

HV-Makelaardij geldt als 'betrouwbaar' en 'meedenkend' als het gaat om verkoop- en aankoopbegeleiding. "Vooral jonge mensen vinden het prettig dat ik ze help en hen vertegenwoordig bij het aankoopproces. In mijn rol als aankoopmakelaar kan ik met mijn rust en ervaring echt wat voor ze betekenen, zeker ook als het om onderhandelen gaat waarbij niet alleen de prijs bepalend is, maar ook de overige voorwaarden zorgvuldig worden meegewogen. Zo help ik mensen niet alleen aan een huis, maar vooral ook aan een thuis."

HV-Makelaardij
T: 06-40157293
E: info@hv-makelaardij.nl
I: www.hv-makelaardij.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie