• Bloemen voor Adrie Elkhuizen.
• Bloemen voor Adrie Elkhuizen. Foto: Aangeleverd

AAA bezoekt jubilarissen thuis

Sport 207 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Waar normaal gesproken de jubilarissen tijdens de jaarvergadering van atletiekvereniging AAA uit Alblasserdam zouden worden geëerd was dit door de huidige covid maatregelen niet mogelijk.

Daar wist het bestuur van AAA iets op te vinden en draaide het om. Totaal verrast waren de twee jubilarissen toen de voorzitter op de stoep stond op de zaterdag voor de jaarvergadering.

Zo kon het opspelden van de decoraties toch nog doorgaan. Doordat het bezoek en het opspelden op film was vastgelegd konden alle aanwezige leden van de jaarvergadering ook deelgenoot zijn van het feestje.

Adrie Elkhuizen werd gehuldigd omdat ze 50 jaar lid is van atletiek vereniging AAA. In al die jaren heeft ze vele functies gehad waaronder penningmeester en beheerster van de kantine. 10 jaar geleden werd ze al lid van verdienste.

Dicky van Andel werd gehuldigd omdat ze 25 jaar lid is van atletiek vereniging AAA. Als onmisbaar onderdeel van STARD ( organisatie voor jeugdcompetitie in de regio Dordrecht) staat ze al jaren lang klaar voor alle jeugdige atleten in de regio. Ook bij AAA is ze niet weg te denken bij wedstrijden als starter, wedstrijdleider en scheidrechter. Dicky draagt AAA binnen en ver buiten de regio uit.

• Bloemen voor Dicky van Andel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie