Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Twintigste editie SNS Avondvierdaagse succesvol verlopen

27 jun, 10:06 Algemeen 1 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Alblasserdamse SNS Avondvierdaagse is mede door de inzet van vele vrijwilligers succesvol verlopen. Er deden 1132 wandelaars mee.

Het startsein werd dit jaar gegeven door Burgemeester Jaap Paans, de wethouders Margreet de Deugd, Ramon Pardo en Marten Japenga en presentator Talitha van Ooijen. Wethouder Freek de Gier hielp mee de wandelaars hun welverdiende medaille uit te reiken.

Het defilé werd gevormd door alle deelnemers en begeleid door de politie en de muziekgroepen Hooi en stro kapel uit Ridderkerk, de Vrolijke Noot uit Alblasserdam, Wilhelmus uit Sliedrecht en Showband Jong Holland uit Zwijndrecht.

De verkeersregelaars zorgden er voor dat het defilé veilig en ongestoord de route kon volgen. Tijdens de optocht stonden de toeschouwers rijen dik langs de route. De wandelaars werden voorzien van bloemen en snoep voor de geleverde prestatie.

De organisatie bedankt alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren voor hun bijdrage aan de 20e editie van de Alblasserdamse Avondvierdaagse.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie