• Een van de cursussen van ToBe.
• Een van de cursussen van ToBe. Foto: Peter Verheijen

Een nieuw avontuur starten na de zomer met ToBe

18 jun, 09:12 Algemeen 0 keer gelezen

DORDRECHT/PAPENDRECHT • Na de zomervakantie start er bij ToBe cultuurcentrum een nieuw seizoen vol dans, muziek, theater en kunst & design.

In een band spelen, samen een theatervoorstelling of kunstwerk maken, leren dj’en, dansen óf je fantasie de vrije loop laten bij tekenen en schilderen. Het kan allemaal, er zijn zelfs cursussen voor de allerkleinste kinderen en hun (groot)ouders. Inschrijven kan vanaf nu op www.tobe.nl.

Alle cursussen in Dordrecht, Ridderkerk en Papendrecht beginnen in de week van maandag 5 september. Met de Cursusvinder is het mogelijk om cursussen te zoeken op leeftijd, interesse, locatie en dag(deel). Voor wie eerst alles wil uitproberen zijn er Open Dagen in Dordrecht en Ridderkerk. Die vinden plaats aan het einde van de zomervakantie.

Wie een stap verder wil zetten en nog meer wil ontwikkelen op het gebied van dans, muziek of theater, kan bij ToBe terecht in verschillende talentgroepen voor enthousiaste kinderen en jongeren met ervaring. Zo zijn er selectiegroepen Moderne Dans en Hiphop, een orkest voor jongeren én twee talentgroepen theater. Er zijn regelmatig audities of andere momenten en manieren waarop belangstellenden zich kunnen aanmelden. Houd hiervoor de website in de gaten.

Stichting Leergeld biedt een financiële tegemoetkoming in het cursusgeld voor kinderen en jongeren (0-18 jaar) van huishoudens met een beperkt budget. Kijk voor meer info op www.tobe.nl/tegemoetkoming-lesgeld.

Voor meer informatie: de Klantenservice van ToBe via klant@tobe.nl of 078-6133144 (maandag tot en met vrijdag).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie