Afbeelding
Foto: Stock

Sterk Papendrecht organiseert cursus ‘Grip op je leven’

Algemeen 135 keer gelezen

PAPENDRECHT • Sterk Papendrecht organiseert binnenkort, bij voldoende aanmeldingen, de gratis cursus ‘Grip op je leven’.

In openheid praten over het gevoel van alleen zijn is vaak nog een taboe. Toch weet Sterk Papendrecht dat in het dorp bijna de helft van de inwoners zich eenzaam voelt. ‘Herken je dit gevoel? Wat zou dan kunnen helpen?’ Met de gratis cursus ‘Grip op je leven’ wordt in vier bijeenkomsten ingegaan op zelfkennis, de omgeving, gedachten en wat helpt. Bij voldoende aanmeldingen wordt op maandagen een groep gestart in De Spil.

Sterk Papendrecht: “Na het volgen van deze cursus heb je meer zicht op eenzaamheid. Je hebt inzicht in wat invloed heeft op wat je denkt en voelt en wat je doet. Je krijgt middelen waar je mee aan de slag kunt. Praten over het onderwerp en onderzoeken naar wat jou kan helpen kan het gevoel van alleen zijn voorkomen. Je krijgt de mogelijkheid om anders naar dingen te kijken en te gaan doen. De cursus versterkt je in je zelfkennis. Merk je een drempel om je aan te melden? Ga dan met ons in gesprek voor een kennismaking en beslis daarna wat je wilt.”

Meer informatie en aanmelden kan door te mailen of bellen naar Sterk Papendrecht: info@sterkpapendrecht.nl of bel 078-6154741.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Organisatie vervroegt Lenteloop in Papendrecht vanwege hitte Sport 5 uur geleden
Afbeelding
Politiek Alblasserdam stemt in met vervolg LHBTIQ+ beleid; alleen SGP gaat niet akkoord Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Dringende herstelwerkzaamheden complex Hendrik Breitnerstraat in Papendrecht Nieuws 19 uur geleden