Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Young Leaders & Young Lions organiseren Obstacle Experience

Algemeen 281 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op zaterdag 28 mei wordt er in het recreatiegedeelte (op het strandje) van het Lammetjeswiel in Alblasserdam een kleinschalige Obstacle Experience georganiseerd voor kinderen/jongeren vanaf 10 tot en met 17 jaar en hun ouders.

De organisatie van deze Obstacle  Experience ligt geheel in handen van een groep jongeren (Young Leaders). Zij hebben hiervoor de samenwerking gezocht met Young Lions die in het verleden al diverse Obstacle Experience hebben georganiseerd.

De Young Leaders onlangs een tien weken durende training afgrond en deze Obstacle Experience is de eindopdracht van deze training.

De Young Leaders willen met deze activiteit een statement maken dat buiten zijn, buiten spelen en buiten sporten gezond en leuk en gezellig kan zijn.

Op het strand van Het Lammetjeswiel komen dan ook vier obstakels te staan waarover heen geklommen, gesprongen en/of gekropen moet worden.

Elke half uur zal er een run starten en kunnen kinderen/jongeren het bijvoorbeeld tegen elkaar of tegen hun ouders opnemen.

De start is om 13.00 uur en de laatste run start om 15.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op instagram: www.instagram.com/obstacle_experience.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie