• De tweeling zal een scala aan producten presenteren.
• De tweeling zal een scala aan producten presenteren. Foto: Aangeleverd

Henri en Lucas Timmermans (16) laten Altenaren kennismaken met mediterrane lekkernijen

Zakelijk 1.422 keer gelezen

VEEN • Henri en Lucas Timmermans, een 16-jarige tweeling uit Veen, willen de inwoners van Altena laten kennismaken met diverse mediterrane lekkernijen. 

Op zaterdag 30 maart presenteren zij deze producten aan de Grotestraat 7 in Veen. Denk hierbij aan diverse soorten droge worst, verschillende droge hammetjes zoals Cabecero de lomo en gerijpte lomo, gedroogde varkenshaasjes en eendenborst. Dit alles wordt geserveerd in combinatie met Franse aperitieven en Italiaanse truffel.

De tweeling uit Veen is werkzaam bij een bedrijf dat zich richt op mediterrane vleesproducten en dergelijke. Daarnaast volgen ze een commerciële opleiding aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. “Bij deze opleiding leren wij alles over het op de markt brengen van producten en diensten”, vertellen ze.

‘Wij vinden kennis heel belangrijk’

Met de presentatie van hun producten willen de tweelingbroers het leerproces verder vormgeven. De producten die ze presenteren, zullen namelijk ook te koop zijn. “Wat wij heel belangrijk vinden, is kennis; het draait niet alleen om het marketingconcept. Voor ons zijn een langdurige relatie, vakkennis, kwaliteit en smaak de belangrijkste aspecten voor een gezonde markt”, zo stellen ze.

Henri en Lucas Timmermans presenteren hun producten op zaterdag 30 maart van 10.00 tot 17.00 uur. “Kom kennismaken met wellicht onbekende producten voor u. Bovenal stellen wij uw reactie zeer op prijs.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De politie heeft de twee personen van de snelweg gehaald.
Personen lopen op A27 op zoek naar telefoon: 'Hoeven niet uit te leggen hoe dom en gevaarlijk dit is' 112 17 uur geleden
Afbeelding
Wim Barth uit Sleeuwijk maakt foto van de maand bij Fotoclub ImageTotaal Nieuws 7 mei, 15:47
• Deelnemers strijden op het water om de overwinning.
Derde editie van Altena Regatta op de planning: dag vol plezier op- en langs het water Nieuws 7 mei, 13:13

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden