• Joke van der Graaf en Berend Buddingh’.
• Joke van der Graaf en Berend Buddingh’. Foto: Aangeleverd

Joke van der Graaf en Berend Buddingh’ opnieuw duo-lijsttrekkers Doe Mee Molenlanden

Algemeen 703 keer gelezen

MOLENLANDEN • Joke van der Graaf en Berend Buddingh’ voeren opnieuw samen de kandidatenlijst aan van Doe Mee Molenlanden voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Daarmee kiest Doe Mee opnieuw voor de succesvolle formule waarmee het drie jaar geleden de verrassende winnaar werd van de Molenlandse verkiezingen.

Joke van der Graaf zal opnieuw bovenaan de lijst staan, Buddingh’ is nummer 2, maar in de uitvoering vullen ze elkaar aan en wisselen elkaar af. Joke van der Graaf: “Ik heb ontzettend veel zin om weer samen met Berend de kar te gaan trekken. We vullen elkaar goed aan en vormen een mooi team.”

Buddingh’: “Joke is het geheime wapen binnen deze coalitie. Als je landelijk en regionaal kijkt zie je de lokale initiatieven imploderen of met ruzie uiteen gaan. Joke zorgt ervoor dat dit college en deze coalitie, met Doe Mee als grootste partij, als team opereert en daadkracht toont. Dat willen mensen zien.”

Naast de duo-lijsttrekkers zal Doe Mee binnenkort ook de complete kandidatenlijst presenteren. Van der Graaf: “We gaan de lijst binnenkort nog definitief vaststellen maar Doe Mee is trots, dat ze met zo’n sterke kandidatenlijst de verkiezingen in kunnen. Een lijst met ervaring, talentvolle nieuwkomers en ook een mooie spreiding over onze dorpen en stad.”

Buddingh’: “Drie jaar geleden tijdens de verkiezingsavond zei ik al, dit is pas het begin. En dat blijkt nu. We hebben straks een lijst met 18 kandidaten die in de raad willen. Mensen hebben echt door dat Doe Mee het verschil kan maken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie