• Sandra Bikker.
• Sandra Bikker.

Sandra Bikker uit Groot-Ammers wint Scholenproject

Algemeen 932 keer gelezen

NIEUWPOORT/GROOT-AMMERS • Sandra Bikker van CBS Eben Haëzer Groot-Ammers heeft donderdag het Scholenproject van Goed Gezien – Goed Bekeken gewonnen met haar creatie van een leeuw.

De prijs werd uitgereikt tijdens tentoonstelling in het Arsenaal in Nieuwpoort. Aan het scholenproject werd door tien scholen deelgenomen, met ongeveer 350 leerlingen. De leerlingen hebben met leden van Goed Gezien – Goed Bekeken aan het thema 'Komt dat zien!' gewerkt in de disciplines fotografie, etsen, keramiek en tekenen/schilderen.

De tweede prijs was voor Patrick van Driel van CBS De Bron Molenaarsgraaf en Kirsten Runge van CBS Rehoboth Groot-Ammers werd derde.

De quiz die scholieren tijdens de rondleidingen werden gemaakt, werd gewonnen door Femke Wielenga van OBS De Boomgaard in Streefkerk.

Op zaterdagmiddag om 17.00 uur werd de uitslag van de verloting bekend gemaakt. De cultuurkaarten werden gewonnen door Adri Stam uit Sliedrecht en Hans Oskam uit Meerkerk. Deze laatste had een 'lucky day', want hij won ook het kunstwerk: een foto van Hugouw Bal.

De tentoonstelling werd goed bezocht en de reacties vanuit het publiek waren zéér positief: één van de bezoekers meldde na afloop via mail: "Fantastisch mooi. Indrukwekkende diversiteit van artiesten en artistieke vaardigheden in jullie regio. Voor mij de absolute topper was het ruim een uur durend gesprek en 'exposure' naar het werk van Adri Stam, met drie schilderijtjes aanwezig op de bovenverdieping. Bijzonder en meer dan uniek, zelfs los van de regio."

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie