Afbeelding

Amateurkunst tentoonstelling in Nieuwpoort

3 nov, 13:00 Algemeen 804 keer gelezen

NIEUWPOORT • In het Arsenaal aan de Buitenhaven 11 in Nieuwpoort is van donderdag 9 tot zaterdag 11 november de twintigste amateurkunst tentoonstelling Goed Gezien Goed Bekeken te zien.

Er is kunst te zien op het gebied van onder meer fotografie, beeldhouwen, schilderijen, aquarellen en keramiek etsen. Ruim 50 deelnemers laten hun werk zien.

Officiële opening is op donderdag 9 november om 19.30 uur door Ilona Visser. Dan worden ook de prijswinnaars bekend gemaakt onder de 300 deelnemers aan de scholenproject-tekenwedstrijd  'Komt dat zien' 2017. Op donderdag en vrijdag zijn er rondleidingen voor de kinderen van de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs.

Tijdens de expositie is er een loterij, waarbij bezoekers een kunstwerk kunnen winnen. Ook zijn er wenskaarten te koop die speciaal voor deze tentoonstelling door deelnemers gemaakt zijn.

Op zaterdag 11 november zijn er tijdens de expositie extra activiteiten. In Museum in Oude Stadhuis is tevens de tentoonstelling 'Speelgoed uit vroegere tijden' te zien. Toegang is gratis. Gallery H48 heeft een expositie van Gertrui Visser, getiteld 'Tussen water en wolken' met beelden en wandobjecten. Toegang hiervan is ook gratis. Om 14.00 uur is er een rondleiding door Nieuwpoort-Vestingstad. Kosten hiervan bedragen 2 euro per persoon. Inschrijven is niet nodig.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie