• Ad Anthonissen.
• Ad Anthonissen.

Ad Anthonissen benoemd als interim griffier raad Molenwaard

6 sep, 09:00 Algemeen 430 keer gelezen

MOLENWAARD • Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 5 september is Ad Anthonissen benoemd tot interim griffier van de raad van Molenwaard.

Na gesprekken met verschillende kandidaten hadden alle fractievoorzitters eerder unaniem al besloten Ad Anthonissen als interim griffier voor te dragen. Burgemeester Dirk van der Borg: "Onze gemeenteraad heeft een hoog ambitieniveau. Met de benoeming van Ad Anthonissen is gekozen voor een griffier die vanuit zijn ervaring en expertise de raad optimaal kan ondersteunen bij het realiseren van deze ambities."

Ad Anthonissen (1956) heeft ruime ervaring bij het binnenlands bestuur, onder andere als gemeentesecretaris en griffier. Hij heeft zodoende ook ervaring opgedaan als interim griffier voor een gemeente die ook in een herindelingstraject zat. Deze ervaring zal hem bij Molenwaard dan ook goed van pas komen. In het dagelijks leven is Ad directeur van ABGL, een bureau gericht op mobiliteit en interim in het publieke domein. Hij combineert het griffierschap van de raad van Molenwaard (voor 24 uur per week) met deze functie.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie